HAT-Koben seurakunta 10vuotta!

Loman jälkeen on pitänyt kiirettä monestakin eri syystä. Yksi suurista syistä on seurakuntamme 10-vuotisjuhlat, jotka pidetään huomenna. Juhlan kunniaksi käänsin saarnani suomeksi ja julkaisen sen näillä kotisivuillamme.

Siunausta pyhä päivääsi!

Jeesus – tie, totuus ja elämä

HAT-Koben seurakunnan 10-vuotisjuhlajumalanpalvelus
9.9.2018

Evankeliumi: Joh. 14:1-11

Koben kaupungissa on yksi erityinen alue. Kymmenen vuotta sitten kyseisellä alueella ei vielä ollut yhtään temppeliä tai kirkkoa. Jumalalla oli kuitenkin suunnitelma tämän alueen varalle. Tämän suunnitelmansa hän uskoi Pihkala-sensein, Kan-sensein ja Yoshidan pariskunnan sydämiin. Joiden rukousten seurauksena työ täällä alkoi.

Alun perin HAT-Koben alueen järjestyssäännöissä kiellettiin uskonnollisten toimijoiden läsnäolo alueella. HAT-Koben evankelisluterilainen seurakunta sai kuitenkin aloittaa toimintansa alueella kristillisen kulttuurikeskuksen nimissä. Tämän toiminnan alusta tulee tänään kuluneeksi kymmenen vuotta. Tahdonkin onnitella jokaista seurakunnan jäsentä ja työtä tukenutta – onneksi olkoon pyöreistä vuosista!

Kun katsomme seurakunnan työtä kuluneen kymmenen vuoden aikana, voimme todeta, että sadat ihmiset ovat kuulleet täällä evankeliumin ja kohdanneet Jeesuksen Kristuksen. Näiden ihmisten joukosta 15 henkilöä on saanut ottaa kasteen vastaan tässä seurakunnassa, tullut näin kristityksi ja pelastunut. Tämä on suuri kiitoksen aihe.

Continue reading “HAT-Koben seurakunta 10vuotta!”