Villisika naapurissa

Olemme saaneet syksystä asti seurata villisian elämää lähietäisyydeltä. Lokakuussa olleen kovan taifuuni-myrskyn yhteydessä yksi villisika oli joutunut vuorella virran vietäväksi. Virta toi sen aina tänne meren rantaan saakka. Näin eräs mummo kertoi katsellessamme villisikaa turvallisesti sillalta villisian ollessa joen pohjalla etsimässä ruokaa.

Continue reading “Villisika naapurissa”

Vuoden 2018 Luther-mobile kilpailun tulokset

Luther-mobile kilpailun äänestysaika päättyi sunnuntaina. Tänään oli siis aika arpoa kilpailun voittaja – tai itseasiassa voittajat! Osallistujia oli sen verran mukavasti, että päätimme Marin kanssa arpoa kaksi palkintoa. Ykköspalkinto on luvatusti maailmaa nähnyt Luther Playmobil -hahmo sekä yllätyspaketti Japanista. Kakkospalkinnoksi päätimme antaa pienen yllätyksen Japanin makumaailmasta. Ei kun arpomaan siis!

Suoritimme äänestyksen Marin kanssa vanhan ajan malliin kirjoittamalla jokaisen äänestäneen henkilön nimen paperille, jotka sitten sujautimme arvontalaatikkoon. Hyväksyttyjä ääniä oli yhteensä 37 kappaletta. (Hylätyt äänet olivat tupla- tai triplaääniä samoilta henkilöiltä). Kiitos aktiivisesta osallistumisesta! Continue reading “Vuoden 2018 Luther-mobile kilpailun tulokset”