Okinawan matka ja vuoden vaihteen kuulumisia

Blogi on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Nyt kun seuraava kotimaanjakso alkaa jo kurkotella oven takana, ajattelin kuitenkin herättää sen eloon. Tässä ensimmäisessä kirjoituksessa hieman kuulumisia vuoden vaihteen tienoilta.

Menimme Marin kanssa naimisiin joulukuussa vuonna 2003. Viime vuonna saavutimme siis 15-vuoden rajapyykin avioliitossamme. Olen kiitollinen siitä, että saan olla hänen kanssaan naimisissa. Mahtava tyyppi!

Joulukuun 13. vietimme Marin kanssa 15-vuotishääpäivää. 😃

Joulukuun 14. päivä vietettiin lastemme koululla puolestaan joulujuhlia. Mukavat pirskeet, joissa saimme itsekin olla mukana.

Koulun joulujuhlassa Onni oli saanut joulupukin roolin luokkansa esityksessä.

Lasten joululoman alettua suuntasimme sitten 16. joulukuuta kirkon jälkeen Okinawan saarelle muutaman päivän lomalle ennen joulun kiireitä. Okinawan saariryhmittymä on Japanin pääsaarten eteläisen saariryhmä. Lämpötila vaihteli päivisin 20-26 asteen välillä, joten saimme nauttia oikein mukavista olosuhteista. Alla hieman kuvasatoa matkalta.

Lomamatkan jälkeen alkoivat sitten joulun kiireet. Heti seuraavana päivänä järjestimme kirkolla kynttiläkirkon. Sunnuntaina 23. joulukuuta pidimme sitten perhejoulukirkon sekä joulujuhlan. Tämän jälkeen pääsimme viettämään muutamaksi päiväksi omaa jouluamme. Lisää työkuulumisia seuraavassa ystäväkirjeessä, jonka pitäisi ilmestyä ensi viikolla.

Kynttiläkirkon tunnelmia.

Tällaisia terveisiä siis tällä kertaa. Siunattua tammikuuta!

Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *