Murtunut käsi

Hei täältä viilenneestä Kobesta!

Tämän talven toistaiseksi kylmimmät päivät ovat meneillään. Aamulla on ollut ulkona jopa asteen verran pakkasta. Muutama lumihiutalekin on leijaillut kauniisti auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta.

Kiitos teille ystävät, että ryhdyitte heti rukoilemaan Onnin puolesta, kun facebookissa kerroimme Onnin murtuneesta kädestä. Maanantaina Onni tippui leikin tiimellyksessä koulun kiipeilytelineestä ja mursi vasemman kätensä kyynärpään. Luu meni niin pahasti poikki, että käsi leikattiin heti lähellämme olevassa lastensairaalassa. Nyt on kaksi piikkiä pitämässä luita paikoillaan ja kipsi pari kuukautta. Kiitos, jos edelleen rukoilette toipumisen puolesta ja että Onni jaksaisi arkea ilman juoksuja, jalkapalloja ja muita meneviä leikkejä.

Meillä on valitettavasti kokemusta jo kahden vuoden takaa murtuneesta kädestä, kun Onnin vasemman käden ranne murtui. Onneksi tässä maassa saa hyvää ja luotettavaa hoitoa, ja kiitos suojelusenkeleille, ettei mitään sitä vakavampaa ole sattunut.

Seurakunnassa on alkanut käydä mies, jonka elämässä on tällä hetkellä monenlaisia vaikeuksia. Hän on kristitty, mutta etsii seurakuntayhteyttä. Toivottavasti osaamme olla hänelle oikealla tavalla avuksi. Viime sunnuntaina kirkkoon saapui myös yksi uusi lapsi. Kirkon naapurikerrostalossa asuva 6-vuotias poika tuli reippaasti yksin jumalanpalvelukseen ja pyhäkouluun. Toivottavasti näemme häntä ja hänen perhettä jatkossakin.

Siunattua viikonloppua!