Uusia kävijöitä kirkossa

Joulun tilaisuudet ovat parhaassa vauhdissa. Meillä oli 16.12. lauantaina perhejoulujuhla. Paikalle tuli noin 20 lasta ja yhtä monta aikuista. Monet olivat ensi kertaa elämässään kirkossa.

Ohjelmassa oli leikkejä, lauluja sekä opetus. Kerroimme tänä vuonna Kolmen puun tarinan avulla siitä miten meillä voi olla monenlaisia unelmia, mutta että Jumala voi ja haluaa antaa meille vielä paljon enemmän – uuden elämän Kristuksessa. Jouluna juhlimme nimittäin Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymää. Siinä on niin mahtava juttu, että sitä kannattaa juhlia joka vuosi vielä näin 2000 vuotta myöhemminkin! Rukoilemme, että julistettu sana kantaisi hedelmää ihmisten sydämissä.

Lopuksi otettiin ryhmäkuva, jonka jälkeen syötiin pizzaa, muita herkkuja ja suklaakermakakkua.

Torstaina 21.12. pidimme sitten kynttiläkirkon. Paikalle tuli yllätykseksemme kirkon täydeltä väkeä. Osa oli kirkossa ensimmäistä kertaa. Erityisesti iloitsimme alakerran naapurimme mukana olosta. Jouluna on selkeästi helpompaa käydä sisään kirkon ovesta.

Tällä kertaa ohjelmassa oli pääosin joululauluja. Lisäksi oli puhe, jonka piti tällä kertaa yhteistyölähettimme korealainen Keunbae Kang. Lopuksi rukoilimme yhdessä Isä meidän -rukouksen jota ennen kerroin, että jos joskus haluaa rukoilla, mutta ei tiedä mitä ja miten niin tässä on mitä sopivin rukous jonka Jeesus itse on opettanut.

Ohjelman päätyttyä vilkas seurustelu jatkui Marin tekemän herkullisen kakun ja muiden herkkujen äärellä vielä pitkän aikaa. Oikein siunattu ilta.

Seurakuntamme pääjoulujuhlaa vietämme vielä sunnuntaina 24.12. messun ja nyyttäriaterian kera. Rukoilethan tämänkin tilaisuuden puolesta. Pyydämme jälleen, että julistettu sana saisi pudota otolliseen maaperään.

Tämän myötä toivotamme sinulle oikein siunattua ja rauhallista joulua!

2 Replies to “Uusia kävijöitä kirkossa”

  1. Hei,
    voisitteko lähettää lähettikirjeenne minulle suoraan sähköpostiini?
    Kiitos.

    Siunattua Jeesuksen syntymäjuhlaa ja uutta vuotta 2018!

    1. Kiitos! Siunattua joulua ja uutta vuotta myös sinulle! Lisäsimme sinut vastaanottajiin 🙂

Comments are closed.