Juhlahumussa

Hyvää ensimmäistä adventtia!

Tänään jumalanpalvelus HAT-Koben seurakunnassa oli kuin pieni juhla, kun paikalla oli viisi uutta ihmistä. Kotikerrostalossamme asuu kristitty pariskunta yhdessä tyttärensä ja lapsenlapsensa kanssa. Tänään isoisä tuli 2-vuotiaan kanssa HAT-Koben seurakunnan jumalanpalvelukseen ja iloitsi kovasti, kun lapsenlapsella oli hauskaa vähän isompien lasten hyvässä hoidossa. Perhejumalanpalvelukseen osallistunut Onnin kaveri tuli tänään vanhempiensa kanssa kirkkoon. Kaveri halusi mukaan joulujuhlassa esitettävään joulunäytelmään, jonka harjoituksia pidetään pyhäkoulussa jumalanpalveluksen aikana. Niinpä koko perhe oli kirkossa ja siunattavana ehtoollisella. Hienoja hetkiä!

Eilen taas kodissamme oli juhlat, kun vietimme suomalaisvoimin Onnin myöhemmin tässä kuussa olevia 6-vuotissynttäreitä. Mario-teemaisilla synttäreillä pelattiin bingoa, arvailtiin amerikkalaisesti lausuttuja japaninkielisiä sanoja, otettiin Mario-aiheisia kuvia ja juteltiin kuulumiset lähettitovereiden kanssa.

Yhtä juhlaa ovat olleet viime päivien säätkin. Aurinko on paistanut siniseltä taivaalta. Ilokseni pääsinkin myös käymään vähän vuorella. Ruska oli parhaimmillaan, joten luonnossa oli nautinnollista liikkua.

Nautinnollista alkavaa viikkoa sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *