Tule mukaan!

Haluaisitko sinä kuulua lähettäjiimme?

Voidaksemme jatkaa työtämme tarvitsemme sekä rukoilijoita että työtä taloudellisesti tukevia lähettäjiä. Voisitko sinä kuulua jompaan kumpaan kategoriaan tai kenties molempiin? Tule mukaan tukemaan työtämme.

Lähettäjänä voit toimia lähetystyön keskuksessa. Kirjoitamme lähetysrenkaallemme noin 11 kertaa vuodessa ystäväkirjeen, jossa kerromme ajankohtaisia asioita työstämme ja elämästämme lähetystyöntekijöinä. Kirje tulee lähetysrenkaan jäsenille valitsemallasi tavalla joko sähköpostilla tai kirjepostina. Suosittelemme sähköpostia sekä taloudellisista että visuaalisista syistä johtuen.

Jos haluat liittyä lähetysrenkaaseemme ja saada meistä tietoa sekä tukea meitä rukouksillasi, ilmoita meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Lähetysrenkaaseen kuuluminen ei sido sinua mihinkään. Toivomme kuitenkin, että renkaaseen liityttyäsi kyselet Jumalan edessä omaa paikkaasi ja tapaasi toimia oman lähettisi lähettäjänä. Jos haluat lähteä taloudellisesti tukemaan työtämme Japanissa, voit tehdä sen seuraamalla alla olevia ohjeita.

Työn taloudellinen tukeminen

Lähetystyötä ei ole ilman lähettäjiä. Jeesus antoi meille käskyn viedä ilosanomaa eteenpäin kaikille ihmisille ja sinä voit olla siinä mukana! Jo alkuseurakunnan ajoista lähtien ystävät seurakunnassa ovat varustaneet sanansaattajia matkaan maan ääriin asti ja koska kaikki eivät vielä tiedä Jeesuksesta työtä riittää!

Työtämme voit tukea taloudellisesti lahjoittamalla keräystilille:

Suomen ev.lut. Kansanlähetys
Tili: FI14 5043 1920 0034 52
Viite: 22554
Keräyslupa: POL-2014-11731. ÅLR 2015/11253

Helpoimmalla pääsee ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Sen voi tehdä verkkopankin kautta:

1. Tee omassa verkkopankissasi maksuohjelmalla toistuva maksu tai suoritus.
2. Ilmoita tilinumero, jolle maksu suoritetaan.
3. Anna haluamasi viitenumero.
4. Päätä itse summa ja eräpäivä.
5. Määritä maksun toistuvuus.

Kiitos kun olet suuressa mukana!
Suosittelemme uusille lähettäjille myös Lähettäjänoppaan lukemista.

“Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla”  (Apostolien teot 4:12)