Nummelat

Tervetuloa Nummeloiden kotisivuille!

Olet tullut Nummelan perheen kotisivuille. Täällä voit seurata elämäämme lähetystyössä Japanissa. Työmme tarkoituksena on levittää pelastavaa ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

“Ei kukaan muu voi pelastaa kuin hän. Mitään muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei ole ihmisille annettu koko taivaankannen alla”  (Apostolien teot 4:12)

Kutsumme myös sinua mukaan tähän työhön, sillä työmme on mahdollista vain esirukousten ja taloudellisen tuen avulla.

Näillä sivuilla voit lukea blogia ja katsoa kuvia elämästämme. Myös ystäväkirjeemme voit lukea täältä kotisivuiltamme. Kirjoitamme ystäväkirjeen noin 11 kertaa vuodessa. Ystäväkirjeemme voit tilata myös sähköpostiisi. Samalla toivomme, että Jeesus Kristus saisi olla myös sinun sydämesi Herra. Ole siunattu!

Nummelat

Asumme HAT-Koben kaupunginosassa Koben miljoonakaupungissa, jossa on asukkaita hiukan päälle 1,5 miljoonaa. Työskentelemme HAT-Koben evankelisluterilaisessa seurakunnassa. Daniel on seurakunnan pastori ja Mari lähetystyöntekijä. Seurakunnassa toimii lisäksemme nimellisesti palkattuna työntekijänä jo eläkkeellä oleva  Hirono-pastori. Lisäksi vastuuta kantaa Yoshidan pariskunta, joka on ollut seurakunnan toiminnassa mukana alusta alkaen. Seurakunnassa on jäseniä 14. Seurakunnan toimintaan kuuluu muun muassa viikottainen jumalanpalvelus, raamattupiiri, rukouspiiri ja suomi-piiri. Lisäksi viikottain pyörii lasten HAT-kids toiminta.

Ensimmäisen työkautemme vietimme Japanissa vuosina 2009-2013. Toinen työkautemme kesti vuodesta 2014 kevääseen 2016. Vuoden 2016 elokuussa aloitimme kolmannen työkautemme, jonka on tarkoitus kestää kesään 2019 saakka.

Perheeseemme kuuluu viisi jäsentä. Tässä lyhyt esittely meistä:

Daniel on syntynyt Hausjärvellä Ryttylässä. Elämänsä aikana hän on asunut monella paikkakunnalla, joista kaukaisin paikka ennen Japania oli Italian Parma. Danielin vanhemmat olivat siellä lähetystyössä 80-luvulla. Koulutukseltaan Daniel on pastori, jolla on myös uskonnon ja filosofian opettajan pätevyys. Harrastuksiin kuuluu monenlainen urheilu, valokuvaus, lukeminen ja elokuvat.

Mari on myös lähetyslapsi. Hän on syntynyt Japanissa ja palannut sieltä Suomeen 10-vuotiaana. Opiskeltuaan valtiotieteiden maisteriksi Mari hoiti sosiaalityöntekijän tehtäviä lastenklinikalla Helsingissä muutaman vuoden, kunnes jäi äitiyslomalle, jolta siirtyi lähetyskurssille ja lähetystyöhön Japaniin. Myös Mari liikkuu ja lukee mielellään.

Perheeseemme kuuluu myös kolme lasta, joista kaksi vanhinta käy kansainvälistä englanninkielistä koulua. Nuorin lapsemme käy japanilaista leikkikoulua.