MGtH:n kuudes Japanin kiertue


Olen järjestänyt viimeiset kuukaudet MGtH (Mikko Goes to Heaven) yhtyeen kuudetta Japanin kiertuetta. Hommaa on riittänyt melkoisesti ja päivät ovat pitäneet kiireisenä. Nyt näyttää siltä, että kiertueesta on tulossa 19 konsertin mittainen. Tämä on viime viikkoina tarkoittanut lukemattomia yhteydenottoja konserttipaikkoihin, avustamista mainosten teossa ja tilaamisessa sekä lukemattomien kiertueen yksityiskohtien varmistamista. Kiertueella meitä on kaikkiaan kolme manageria, joista kaksi on aina bändin mukana ja kolmas omassa seurakunnassaan. Onneksi olemme voineet jakaa osan valmisteluista jo nyt niin, ettei kaikki ole jäänyt minun harteilleni.Kiertuetta on kiireestä huolimatta suuri ilo järjestää, sillä kokemukset aikaisemmilta kiertueilta ovat positiiviset. Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua kiertueen toteuttamiseen!

MGtH (Mikko Goes to Heaven) bändin kuudes Japanin kiertue järjestetään 8.-26.6.2017. Yhtyeen kiertueet ovat olleet erittäin toimiva evankelioimistyömuoto Japanissa. Itsekin olemme saaneet kokea tämän. Edellisen kiertueen jälkeen, vuonna 2013, silloisen Awajin seurakuntamme toimintaan tuli mukaan kaksi uutta ei-kristittyä, jotka ovat nyt molemmat kastettuja kristittyjä. Siksi iloitsemme suuresti kun voimme jälleen olla mukana järjestämässä MGtH:n uutta Japanin kiertuetta.

Tällä kertaa MGtH on tulossa kiertueelle viiden hengen voimin. Matkaan on lähdössä neljä soittajaa ja tanssija. Aikaisempien kiertueiden tapaan bändi tekee kiertueen vapaaehtoistyönä ja siksi on tärkeää, ettei bändin jäsenten talous rasitu kohtuuttomasti kiertueen tähden. Sinullakin on nyt ratkaisevan tärkeä mahdollisuus osallistua kiertueen toteuttamiseen. Tarkoituksenamme on nimittäin rahottaa Suomen pään matkakulut ja lentoliput Suomen keräyksellä. Japanin pään kulut puolestaan pyrimme keräämään Japanista.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulisi pystyä keräämään Suomesta tukea kiertueelle noin 5000 euroa.

Iloitsemme pienistäkin lahjoituksista. Olethan sinäkin mukana tukemassa evankeliumin leviämistä Japanissa MGtH yhtyeen kiertueen kautta!

Keräystiedot:

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Tili: FI 14 5043 1920 003452
Viite 73286
keräysluvat: http://sekl.fi/maksuinfo

Bändin kotisivut (fi): https://mgthband.wordpress.com
Bändin kotisivut (jp): https://mgthjapantour.wordpress.com/about/

Muita linkkejä:
https://www.facebook.com/mgthband/
http://suuressamukana.fi/lahjoituskoh…/mgth-japanin-kiertue/
http://suuressamukana.fi/suomalaisbandi-mgth-lahtee-japani…/