Arkistot kuukauden mukaan: helmikuu 2016

Saarnamatkalla toisessa seurakunnassa


Hyvää helmikuun loppua!

Talvi on jo pitkällä. Tänä talvena ei ole täällä lunta leijaillut taivaalta kuin muutamana päivänä. Kerran lunta jäi auton tuulilasiin sen verran, että lapset saivat tehtyä yhden lumipallon, joka on edelleen säästössä pakastimessamme 😄

Talvi on tuonut mukanaan myös kaikenlaiset taudit, joista pahimpana jyllää nyt influenssa. Emman luokalta oli eilen poissa 10 oppilasta sairauden takia. Aamupäivällä koulusta tuli viesti, että Emman luokkalaisten koulupäivä päättyy ruokailuun ja heidän luokkansa on suljettu tiistain ja keskiviikon. Tällä pyritään estämään taudin leviäminen. Meillä on siis täällä nyt kotona terve tyttö odottelemassa jälleen kouluun pääsyä.

Sunnuntaina lähdimme koko perhe ja kansainvälisyyslinjan opiskelija Mattias Kaitanen Koben pohjoispuolella olevaan Kitasuzurandain seurakuntaan saarnamatkalle. Kyseisen seurakunnan pappi puolestaan tuli saarnamaan tänne Awajille. Kitasuzurandaissa saimme seurakuntalaisilta lämpimän vastaanoton. Omakotitalon alakerrassa kokoontuva seurakunta on perustettu noin 30 vuotta sitten. Rukousaiheeksi seurakuntalaiset antoivat sen, että seurakuntaan tulisi nuoria ihmisiä.

Oli mukavaa vaihtelua käydä vierailulla toisessa seurakunnassa. Saimme jumalanpalveluksen jälkeisellä aterialla kuulla seurakuntalaisten erilaisista teistä löytää Jeesus. Jokaisella on omanlaisensa tarina siitä, miten on tullut krististyksi, mutta kaikilla on sama kokemus siitä, että Jumala on kutsunut, ja ainut tie taivaaseen on Jeesus.

Muutoksen vuoden äärellä

Täysi kuukausi ollaan jo eletty vuotta 2016, mutta vasta nyt olen taas blogin äärellä. Työkuulumisista ja seurakunnan joulunajan tapahtumista voit lukea uusimmasta eilen ilmestyneestä ystäväkirjeestä, joten tässä nyt hiukan muita tunnelmia.

Joulun kiireiden keskellä ehdimme levähtää yhden yön kahdestaan hotellissa alapuolella olevan kuvan maisemissa. Kaivattu ja terpeellinen irtiotto arjen pyörityksestä.

IMG_3190

Lue loppuun