Arkistot kuukauden mukaan: kesäkuu 2015

Kiitollinen!


_IMG_2674

Ajoin tänään pyörällä ylös vuoritietä kun yhtäkkiä huomasin tien reunassa seisovan peuran ja sen vasan. Saarellamme olen nähnyt vuorilla kulkiessani melko usein peuroja, mutta yleensä ne lähtevät heti karkuun. Nämä jäivät kuitenkin seisomaan tien viereen niin, että ohitin ne vain noin kahden metrin etäisyydeltä. Ehkä emo halusi suojella vasaansa tai sitten se oli muuten vain rohkea yksilö. Oli miten oli ilahduin kohtaamisesta.

Jonkin verran myöhemmin olin sitten laskeutunut vuoren toiselle puolelle ja edessäni aukeni noin 15 kilometriä aivan merenrantaa pitkin kulkeva tie. Polkiessani eteenpäin vasemmalla puolellani aukesi siis meri ja oikealla kohosivat vuoren rinteet. Kyllä siinä silmä lepäsi. Valitettavasti kännykkä oli satulalaukussa enkä jaksanut kaivaa sitä kuvan ottamista varten – olisihan harjoitukseen tullut paha ylimääräinen tauko… 😆

Lue loppuun

Kukkien istutusta

Moi!

Eilen käytiin yhden seurakunnan rouvan kanssa ostamassa kukkaruukkuja ja kukkia. Nyt on kukat istutettu ja kirkon piha astetta kauniimpi. Paahtavassa auringonpaisteessa tämä tietää kasteluhommia. Meillä lapset mielellään ruiskuttelee letkulla kukat ja kasvit märiksi. Ja siinä samalla vähän itseäänkin.
IMG_2539
IMG_2545

Lue loppuun