Arkistot kuukauden mukaan: huhtikuu 2015

Konsertti


Viime sunnuntaina kirkolla järjestettiin Northern Colors & Mari-Kaisan konsertti. Konsertti oli mukava piristysruiske arjen keskellä. Kirkkosali täyttyi 65 kuulijasta, mutta kahvitilan puolelle laitetut tuolit jäivät melkein tyhjiksi. Enemmänkin olisimme siis kuulijoita toivoneet, mutta onneksi se ei ole pääasia, että kuinka monta kuulijaa on ollut. Konsertissa oli kirkkaasti esillä evankeliumi ja pääasia onkin, että suurin osa kuulijoista oli ei-kristittyjä, jotka saivat konsertin kautta kuulla Jumalan rakkaudesta.

IMG_0037

Kiertuelaiset yöpyvät täällä Awajilla joitakin öitä. Tänään aamulla Daniel kävi näyttämässä Sumoton maisemia heille, josta ylläoleva kuva. Monen sateisen ja kolean päivän jälkeen, on taas aurinkoista ja vähän lämpimämpää.

Lue loppuun

Pääsiäisen viettoa

Pääsiäisen juhlat on juhlittu ja arki jatkuu. Kevätlomakin loppui tänään, kun Emmalla alkoi uusi lukuvuosi ja 2-luokka. Aadan ja Onnin leikkikoulu jatkuu huomenna.

Pääsiäisen vieton aloitimme seurakunnassa kiirastorstain iltana ehtoollishetkellä. Pesimme seurakuntalaisten kädet, söimme kevyesti, lauloimme ja vietimme ehtoollista yhteisen pöydän ympärillä. Loppupuolella sammutimme ensin Juudaksen kynttilän ja sitten vielä muiden opetuslasten kynttilät niin, että palamaan jäi vain yksi isompi kristuskynttilä.

Lue loppuun